Dit zijn de door ons geselecteerde producten die u bij ons in de showroom kunt bezichtigen.
Indien u liever een ander model had, kunnen wij dit uiteraard ook leveren.

Bronze 1
Zelfs de kleinste boekenplank speaker uit de Bronze Series van Monitor Audio is in staat om een groot geluid te bieden. Het Bronze 1 model komt uitstekend tot zijn recht als stereo installatie in kleine ruimtes of als back speakers in uw surround opstelling. Dit nieuwe type heeft een verbeterde geluidsweergave en levert een open geluid. In combinatie met een universele wandbeugel kunt u de Monitor Audio Bronze 1 eenvoudig aan de muur monteren. De speaker beschikt over een 2-weg configuratie en is uitgerust met een 5.5-inch bass driver en 1-inch C-CAM tweeter. Het aanbevolen versterker vermogen is 15 tot 70 Watt. De frequentierespons is gemeten tussen de 55Hz en 30 kHz met een gevoeligheid van 88 dB. Door zijn compacte afmetingen van 260 x 165 x 180 millimeter kunt u de Bronze 1 set gemakkelijk plaatsen in uw luisterruimte.

Prijs per paar: € 330

Bronze 2
Als je in kleine ruimtes naar krachtige tonen wilt luisteren, is de Monitor Audio Bronze 2 iets voor jou. Deze passieve boekenplank speaker heeft een compact formaat, maar levert een vol geluid. Dit komt doordat het 2 weg ontwerp een 160 mm woofer bevat. Door het basreflexsysteem luister je naar een diepe en onvervormde bas. Boven de woofer vind je een 25 mm tweeter die de hoge tonen helder houdt. Zowel het geluid van een nummer als van een filmsoundtrack klinkt zuiver en dynamisch. Voor een krachtige surround set combineer je de speakers met de Bronze center speaker, subwoofer en zuilspeakers.

Prijs per paar: € 430

Bronze 6
De Monitor Audio Bronze 6 is het vlaggenschip van de Bronze 6-serie van Monitor-Audio. De torenhoge vloerstaande 2,5-weg luidspreker verwent muziek- en home cinemaliefhebbers met kraakhelder en gedetailleerd geluid. Dankzij de twee 165 millimeter laageenheden moet de Bronze 6 in staat om de diepste lage tonen met maximale dynamiek en details weer te geven.

Monitor-Audio is al jaren een toonaangevend merk. De vloerstaande luidsprekers van het Engelse Hifi-merk kenmerken zich door kwaliteit en degelijkheid. De zeer compacte behuizing ondersteunt twee 6,5 C-Cam bas drivers die werken in combinatie met een 6,5 mid-range unit. Hierdoor is de Monitor-Audio Bronze 6 in staat om optimaal dynamiek in het geluid aan te brengen, waarin details haarscherp naar voren komen.

De Monitor Audio Bronze is bekend als de luidspreker die klassen beter presteert dan de prijs doet vermoeden. De New Bronze Serie zet daarmee weer een nieuwe hoge kwaliteitsstandaard voor de categorie ‘betaalbare luidsprekers’. De speaker kan een versterkervermogen tot 150 Watt aan.

Prijs per paar: € 1.050

In verschillende kleuren beschikbaar (meer info in de winkel)