Dit zijn de door ons geselecteerde producten die u bij ons in de showroom kunt bezichtigen.
Indien u liever een ander model had, kunnen wij dit uiteraard ook leveren.

Prijs: € 479

A12
De A12 geïntegreerde versterker biedt dezelfde strakke lijnen en intuïtieve bediening als het A14 vlaggenschip, maar dan met een output van 60 Watt per kanaal RMS in 8 Ohm. De voeding, het hart van deze versterker, bevat door Rotel zelf vervaardigde ringkerntransformators, gemaakt van zorgvuldig geselecteerde materialen van de meest hoogwaardige leveranciers.
Het resultaat is een uiterst robuuste voeding die zorgt voor controle van zwaardere luidsprekers.

Prijs: € 849

A14
Het vlaggenschip uit de nieuwe 14 Serie is de A14 geïntegreerde versterker, met meer kracht en meer uitgebreide functionaliteiten dan zijn seriegenoten. De A14 levert 80 Watt per kanaal RMS in 8 Ohm, waarbij beide kanalen worden aangedreven.

Daarnaast biedt de A14 behoorlijk wat kracht in de vorm van door Rotel zelf vervaardigde ringkerntransformators en slit-foil condensators, die zonder moeite zware luidsprekerbelastingen en dynamische signaalpieken aankunnen. De versterker is ontworpen om zowel klassieke analoge, als de laatste digitale bronnen zonder compromis te verwerken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de on-board AKM 32 bit/768kHz DAC.

Prijs: € 1.049

RA1572
Al jaren geldt de geïntegreerde versterker als een centraal component in hoogwaardige muzieksystemen. Het robuuste werk dat deze versterkers kunnen verzetten heeft een hele evolutie doorgemaakt nu veel muziekliefhebbers gebruik maken van digitale bronnen. De RA-1572 geïntegreerde versterker is het perfecte huwelijk van een klassiek analoog ontwerp met moderne digitale schakelingen, waarbij alle bronnen zo natuurgetrouw mogelijk worden weergegeven. Het resultaat is een werkelijk verbluffend geluid.

Net als andere Rotel versterkers, ontleent het circuit van de RA-1572 zijn kracht aan een voeding van hoge capaciteit, gebaseerd op een door Rotel zelf ontworpen overmaatse ringkerntransformator. De versterker levert een krachtige 120 watt per kanaal in 8 Ohm, waarbij beide kanalen tegelijk worden aangedreven.

De RA-1572 biedt legio aansluitmogelijkheden voor digitale en analoge bronnen. Zo is de versterker uitgerust met de nieuwste 32-bit/768kHz AKM digitaal-naar-analoog converter (DAC). Deze ondersteunt een zeer groot aantal inputs, waaronder een DSD-geschikte PC-USB (32-bit.384kHz). Aan de voorkant bevindt zich nog een USB-poort voor het eenvoudig aansluiten van bijvoorbeeld een iPhone of iPad. De RA-1572 biedt bovendien Bluetooth aptX-ondersteuning, twee coaxiale (RCA) en optische (TOSlink) inputs, plus gebalanceerde XLR-aansluitingen voor conventionele analoge RCA-jacks en een MM Phono input.

Prijs: € 1.699

CD-11
De CD-speler CD11 van Rotel is klaar om de 200+ miljoen CD’s af te spelen die in de afgelopen 25 jaar zijn verkocht. Rotel ontwerpt en vervaardigt sinds 1989 CD-spelers en heeft sinds de introductie van het eerste model, de RCD-855 CD-speler, zijn digitale audiotechnologie reeds sinds lange tijd bevestigd. Sindsdien heeft Rotel nooit achterom gekeken. De CD11 zet deze trotse traditie voort met een zorgvuldig ontworpen voeding en gebalanceerde design-topologie van digitale en analoge circuits. Met heldere lijnen en intuïtieve bediening, die horen bij andere modellen uit de 14-serie, brengt de CD11 muzikale details tot leven met een vermogen dat verder gaat dan het bescheiden prijsniveau.

Prijs: € 499

CD-14
Geniet met de Rotel CD14 CD-speler van de investering in uw CD-collectie.
Zoals bij alle Rotel 14 Serie componenten is de CD-speler ook voorzien van een
hoogwaardige voeding en intuïtieve bediening. De Rotel CD14 beschikt over de
Wolfson premium 24-bit/192kHz DAC en is met een Remote App te bedienen via een
Rotel A14 of T14.

Prijs: € 679

RCD-1572
Al sinds de introductie van de CD in 1982, is Rotel druk bezig met het verfijnen van de technologie om het best mogelijke geluid te halen uit de CD. De Rotel RCD-1572 is het resultaat van deze verfijning en onthult zelfs de meest subtiele details die verborgen liggen in elke opname.

Eén van de belangrijkste eigenschappen van de RCD-1572 is de geïntegreerde Wolfson WM8740 digitale filter/digitaal-naar-analoog converter (DAC). Deze geavanceerde audio-innovatie verwerkt digitale signalen tot 24-bits lengte op sampling rates van 8 kHz tot 192 kHz.

Prijs: € 999

T14
De Rotel T14 audio streamer biedt vele opties om op kwalitatief hoog niveau
muziek te kunnen beluisteren. Met deze streamer kunnen FM radio met RDS, DAB+
radio, internetradio, online streaming diensten via Wifi en DTS Play-Fi
beluisterd worden. Bediening gaat eenvoudig via de App (iOS en Android). De TI
32-bit/384 kHz DAC zorgt voor optimale prestaties.

Prijs: € 849