Dit zijn de door ons geselecteerde producten die u bij ons in de showroom kunt bezichtigen.
Indien u liever een ander model had, kunnen wij dit uiteraard ook leveren.

AS201
De A-S201 is gebaseerd op zowel Yamaha’s ervaring als expertise. Gebaseerd op het “Natural Sound” -concept om muziek getrouw weer te geven, is het met nauwgezette zorg tot in elk detail ontworpen. Hoewel de A-S201 een instapmodel is, biedt het een ongeëvenaarde audiokwaliteit. De A-S201, met een vermogen van 2 x 100 W, is ontworpen om het audiosignaalpad te minimaliseren door de opstelling van componenten te optimaliseren. Geplaatst in de buurt van het versterkingscircuit, vermindert de voeding het vermogensverlies terwijl de energie-input wordt verbeterd om een hoog volume van geluid te genereren. Aarde en stroom zijn op één punt verbonden, waardoor interferentie wordt geëlimineerd om een ??hogere signaal-ruisverhouding te bereiken.

Het resultaat is een heldere audiokwaliteit met een gevoel van openheid. Schakel de Pure Direct-modus in, zodat het audiosignaal de bas-, treble- en balansregelcircuits negeert. Het verbetert de geluidskwaliteit met behoud van zijn kracht. Het verkorten van het signaalpad verbetert de zuiverheid van het geluid om de geringste muzikale nuances te herstellen.

De Yamaha A-S201 is geschikt voor een draaitafel Vinyl dankzij de invoer Phono MM. Met in totaal vijf ingangen kan de versterker dienen als een centrale eenheid voor verschillende soorten audiosystemen. Grote schroefklemmen zorgen voor een robuuste verbinding met de luidsprekerkabels. Een energiebeheerfunctie schakelt automatisch de stroom uit (stand-bymodus) wanneer de versterker lange tijd niet is gebruikt. Het kan worden ingesteld op 2, 4, 8 of 12 uur of worden gedeactiveerd. Bovendien is het stand-by stroomverbruik slechts 0,5 W, wat aanzienlijke energiebesparingen mogelijk maakt.

AS301
Ontworpen om een uitstekende geluidskwaliteit te bieden, met een nette esthetiek. Geïntegreerde versterker met de voordelen van digitale ingangen. ToP-ART Design en ART Base zorgen voor een optimale verwerking en verzending van het ingangssignaal, dat niet wordt beïnvloed door ruis en vervorming. De door Yamaha ontworpen technologie van Top-ART beschikt over een Direct Symmetric Design input / output-schema, met linker- en rechterkanalen georganiseerd op een rechte en symmetrische manier voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit.

Bovendien is ART (Anti-Resonance and Tough) technologie een essentieel element voor chassisdemping en stijfheid. Al deze Yamaha-innovaties dragen bij aan een versterker van uitzonderlijke muzikaliteit. Schakel de Pure Direct-modus in, zodat het audiosignaal de bas-, treble- en balansregelcircuits negeert. Het verbetert de geluidskwaliteit met behoud van zijn kracht. Het verkorten van het signaalpad verbetert de zuiverheid van het geluid, zodat u de minste nuance van de muziek kunt herstellen.De Yamaha A-S301 heeft een Loudness-regeling aan de voorzijde, zodat u het intensiteitseffect aan uw wensen kunt aanpassen. In tegenstelling tot de volumeregeling past het de balans tussen hoge en lage frequenties aan, waardoor een volledig toonbereik behouden blijft, ongeacht het volume. Het compenseert het natuurlijke verlies van hoge en lage frequenties wanneer het geluidsniveau laag is. De Yamaha A-S301 is uitgerust met digitale audio-, optische en coaxiale ingangen. De optische ingang is voor een tv-signaal, terwijl de coax is voor een Blu-ray-speler.

Het geluid is altijd volledig digitaal en biedt een dynamische en kristallijne restitutie, ongeacht uw bronnen: sport, films, concerten en andere programma’s. Het is mogelijk om twee luidsprekersystemen in twee verschillende kamers te scheiden en ertussen te schakelen of ze tegelijkertijd te activeren. Aldus worden vier aansluitblokken voorgesteld, zodat de schakelaar volgens de bron in het lezen. De Yamaha A-S301 is geschikt voor een draaitafel Vinyl dankzij de invoer Phono MM. U zult niet alleen van uw CD’s kunnen genieten, maar ook van uw analoge opnames dankzij dit systeem uitgerust met de nieuwste technologische innovaties.

AS501
Superieure geluidsweergave vergezeld van vele functies. Een elegant ontwerp perfect deze geïntegreerde versterker uitgerust met digitale ingangen. ToP-ART Design en ART Base zorgen voor een optimale verwerking en verzending van het ingangssignaal, dat niet wordt beïnvloed door ruis en vervorming. De door Yamaha ontworpen technologie van Top-ART beschikt over een Direct Symmetric Design input / output-schema, met linker- en rechterkanalen georganiseerd op een rechte en symmetrische manier voor de hoogst mogelijke geluidskwaliteit. Bovendien is ART (Anti-Resonance and Tough) technologie een essentieel element voor chassisdemping en stijfheid.

Al deze Yamaha-innovaties dragen bij aan een versterker van uitzonderlijke muzikaliteit. Aangepaste stroomtransformator, aangepaste condensatoren, twee signaaltransmissies naar afzonderlijke behuizingen, eenpunts aardingssysteem, geëxtrudeerd aluminium koellichaam en andere hoogwaardige componenten maken het gemakkelijk om elk signaal te beheren audio. De kwaliteit van elk element en de manier waarop ze op elkaar inwerken, bepaalt de audiokwaliteit van het ensemble. Yamaha gebruikt alleen de beste componenten, die bestand zijn tegen de meest geavanceerde tests. Schakel de Pure Direct-modus in, zodat het audiosignaal de bas-, treble- en balansregelcircuits negeert. Het verbetert de geluidskwaliteit met behoud van zijn kracht.

Het verkorten van het signaalpad verbetert de zuiverheid van het geluid om de geringste muzikale nuances te herstellen. De Yamaha A-S501 is uitgerust met digitale audio-, optische en coaxiale ingangen. De optische ingang is voor een tv-signaal, terwijl de coax is voor een Blu-ray-speler. Het geluid is altijd volledig digitaal en biedt een dynamische en kristallijne restitutie, ongeacht uw bronnen: sport, films, concerten en andere programma’s. Het is mogelijk om twee luidsprekersystemen in twee verschillende kamers te scheiden en ertussen te schakelen of ze tegelijkertijd te activeren. Aldus worden vier aansluitblokken voorgesteld, zodat de schakelaar volgens de bron in het lezen. De Yamaha A-S501 is geschikt voor een draaitafel Vinyl dankzij de invoer Phono MM. U zult niet alleen van uw CD’s kunnen genieten, maar ook van uw analoge opnames dankzij dit systeem uitgerust met de nieuwste technologische innovaties.

RN303 DAB
De R-N303D is een stereo netwerkreceiver in de budgetklasse. De R-N303D geeft naast analoog of digitaal aangesloten bronnen ook muziek van streamingdiensten via internetradio en DAB+ of in hi-res-kwaliteit via een netwerk en MusicCast weer. Als moderne stereo netwerkreceiver is de R-N303D compatibel met alle momenteel gebruikelijke weergaveopties, bijvoorbeeld Apple AirPlay voor muziek vanaf Mac, iPhone of iPad. Naast netwerkweergave en audiostreaming biedt de R-N303D analoge en digitale ingangen voor het rechtstreeks aansluiten van bronnen. Er zijn vier analoge ingangen beschikbaar, om bijvoorbeeld een cd-speler aan te sluiten. Voor tv-geluid of een Blu-ray-player is een optische en een coaxiale digitale ingang aanwezig.

RN602
Netwerk-receiver met AirPlay, USB, Bluetooth, Wifi en DLNA.

Yamaha’s netwerk-audio-units zijn geschikt voor een uiteenlopende reeks van geavanceerde high-resolution formaten. Je zal versteld staan van de high-definition sound van highresolution bronnen en je zal zelfs de sfeer van de concertzaal voelen.
Geschikt voor FLAC/WAV/AIFF 192 kHz/24-bit, Apple Lossless 96 kHz/24-bit en DSD 5,6 MHz.
Digitale USB-aansluiting voor iPod, iPhone en USB-apparaten.
MusicCast is een nieuwe revolutie in netwerk-audio, je kan al jouw MusicCast-producten samen gebruiken of apart, je zegt het maar. Alles regelen vanaf een app, die is ontworpen voor intuïtief, snel en eenvoudig gebruik. Gebruik een soundbar, een draadloze luidspreker, een AV-receiver, HiFi-audio, wat je maar het beste uitkomt, combineer alle mogelijkheden en breidt jouw MusicCast-systeem in de loop der tijd uit. Allemaal van Yamaha, het MusicCast-systeem brengt alles overal voor iedereen.

RN-D803
De Yamaha R-N803D biedt het beste geluid dat een netwerkreceiver in deze klasse kan bieden. Geniet met deze Yamaha receiver van streaming media, krachtige weergave en extreem veel gebruiksgemak. Mede dankzij het handige MusicCast platform met App-bediening en perfecte weergave dankzij de geavanceerde YPAO kalibratietechniek.

Yamaha R-N803D streaming netwerkreceiver: Alles voor de muziekliefhebber van nu!

De Yamaha R-N803D streaming netwerkreceiver is perfect voor de moderne muziekliefhebber! De receiver ondersteunt via MusicCast streaming audio vanuit het thuisnetwerk en natuurlijk van alle populaire streamingdiensten. Met versterkers die een top leveren van 145 Watt per kanaal en de puristische ToP-ART opbouw (Total Purity Audio Reproduction Technology) wordt vrijwel elke speaker onder controle gehouden en is verfijnde weergave gegarandeerd. Pas naar wens de weergave aan of omzeil de toonregeling voor een nóg puurdere weergave.

De Yamaha R-N803D streaming netwerkreceiver laat u echt genieten van al uw favoriete muziek. Naast streaming audio bezit deze receiver ook DAB+, FM, internetradio, 5 analoge ingangen (waaronder één voor uw platenspeler, de phono voorversterker zit al ingebouwd), vier digitale ingangen en zelfs Bluetooth. Muziek met een hoge resolutie (waaronder 24bit/192kHz en DSD) worden gewoon geaccepteerd door de hoogwaardige interne ESS Sabre DAC en ook muziek vanaf de USB-poort aan de voorzijde wordt probleemloos afgespeeld. Kies voor het aansluiten van twee of vier luidsprekers (schakelbaar) of luister echt privé dankzij de hoofdtelefoonuitgang.

De Yamaha R-N803D streaming netwerkreceiver beschikt over de geavanceerde YPAO-technologie. Dit is het kalibratiesysteem uit Yamaha AV-receivers en de allereerste automatische kalibratietechnologie die in hifi-componenten werd gebruikt. Door de ruimte in te meten met de meegeleverde inmeetmicrofoon en de receiver automatisch te laten te kalibreren, zijn hinderlijke akoestische eigenschappen die in elke kamer aanwezig zijn tot het verleden en luistert u naar pure weergave.

CDS300
Cd-speler met speciale kenmerken als Pure Direct, Intelligent Digital Servo, iPod en usb-frontaansluiting.

CDC600
Yamaha zorgt met de 5-cd wisselaar CD-C600 met PlayXchange voor een onafgebroken muziekgenot. Andere attractieve features zijn iPod en USB compatibiliteit, MP3 en WMA compatibiliteit en Pure Direct. RS-232C interface en IR in/uit.

U kan de prijzen van deze toestellen bekomen in de winkel


RX-V385

 • 5.1-kanaals AV-receiver met volledig gescheiden configuratie, hoogwaardige DAC’s en Bluetooth®.
 • Krachtige 5-kanaals surround sound
 • 70 W per kanaal (6 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,09% THD, 2 aangestuurde kanalen)
 • HDMI® (4 in / 1 uit) met Dolby Vision™ en Hybrid Log-Gamma

RX-V495RDS

 • 5.1-kanaals AV-receiver met MusicCast Surround en uitzonderlijk gebruiksgemak bij alle uitgebreide entertainmentopties.
 • Krachtige 5-kanaals surround sound
 • 80 W per kanaal (6 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,09% THD, 2 aangestuurde kanalen)
 • Mogelijkheid om een of meer draadloze surround speakers* toe te voegen (*MusicCast 20 of MusicCast 50)
 • HD-audio met CINEMA DSP 3D
 • Compatibel met spraakbediening via Amazon Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
 • Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
 • HDMI® (4 in / 1 uit) met Dolby Vision™ en Hybrid Log-Gamma

RX-V685

 • 7.2-kanaals AV-receiver met een uitstekende geluidskwaliteit en de nieuwste netwerkfuncties voor een verbluffende AV-ervaring.
 • Krachtige 7-kanaals surround sound
 • 80 W per kanaal (6 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,09% THD, 2 aangestuurde kanalen)
 • Mogelijkheid om één of meer draadloze surround speakers* toe te voegen (*MusicCast 20 of MusicCast 50)
 • Dolby Atmos®- en DTS:X™-ondersteuning
 • Compatibel met spraakbediening via Amazon Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
 • Anti Resonantie Technologie (A.R.T.) Wedge
 • Aluminium frontpaneel
 • YPAO™-klankoptimalisatie
 • Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
 • HDMI® (4 in/1 uit) met Dolby Vision™ en Hybrid Log-Gamma
 • Phono-ingang voor het afspelen van vinyl

U kan de prijzen van deze toestellen bekomen in de winkel

MusicCast 20
Zo doen we dat tegenwoordig. De MusicCast 20 biedt veelzijdig luisterplezier. Te gebruiken als losse luidspreker, samen met een ander exemplaar of als surround speaker met een geschikte MusicCast AV-receiver of soundbar.

 • Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
 • MusicCast-multiroom-technologie
 • Compatibel met spraakbediening via Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
 • Hogeresolutie-audio
 • Samen te gebruiken voor stereo (2 units noodzakelijk)
 • Kunnen als surround speakers worden gebruikt samen met een AV-receiver of soundbar* (*alleen bij specifieke MusicCast-modellen)
 • Eenvoudige voorinstellingen, met soft-touch, om het afspelen onmiddellijk te starten.
 • Alarm

MusicCast 50

Verwacht het onverwachte met kamervullend dynamisch geluid uit een echt feestnummer vol mogelijkheden, gemaakt door het grootste in geluid gespecialiseerde bedrijf ter wereld.

 • Ingebouwde streamingdiensten voor muziek
 • MusicCast-multiroom-technologie
 • Compatibel met spraakbediening via Alexa* (*beschikbaarheid verschilt per regio)
 • Hogeresolutie-audio
 • Aan te sluiten op een tv voor beter geluid
 • Samen te gebruiken voor stereo (2 units noodzakelijk)
 • Kunnen als surround speakers worden gebruikt samen met een AV-receiver of soundbar* (*alleen bij specifieke MusicCast-modellen)
 • Eenvoudige voorinstellingen, met soft-touch, om het afspelen onmiddellijk te starten.
 • Alarm

U kan de prijzen van deze toestellen bekomen in de winkel